Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η Γκαγκάκη παίρνει θέση στο πολύκροτο διαζύγιο

«Το βρήκα πολύ αστείο... γέλασα» ήταν η απάντηση της Κατερίνας Γκαγάκη στις φήμες και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στo γάμο του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΑΝΤ1 διευκρίνισε πως δεν έχει τίποτα να κρύψει και η αναφορά του ονόματός της από την Τατιάνα Στεφανίδου δεν την πείραξε καθόλου. «Όπως μου είπε και ένα συγγενικό μου πρόσωπο, επιτέλους κάποιος με στήριξε δημόσια», πρόσθεσε.

Μιας και βρίσκεται καθημερινά στον ίδιο χώρο με τον Γιάννη Λάτσιο, η Κατερίνα Γκαγκάκη διευκρίνισε πως ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν έχει αλλάξει ούτε ψυχολογία, ούτε συμπεριφορά. «Δεν μας έχει δείξει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά του μέχρι τώρα, όπως ήταν πριν είναι και σήμερα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει σε ένα μήνα.

Στο μεταξύ, το στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου γνωστοποίησε ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», όπου ακούγεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα πάρει την θέση της Ματθίλδης Μαγγίρα.

Τέλος, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Καραμεροχαριτάτους να γκρινιάζουν  «βομβαρδίζοντας» με e-mail τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, η κα. Γκαγκάκη απάντησε απλά πως «e-mail στέλνουμε όλοι καθημερινά».

 Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο «TV Weekend» του Alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: