Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Χριστίνα Κουκέλη: Η γλυκιά σαν ποίημα Πειραιώτισσα!

Eίναι ανερχόμενη ηθοποιός που έχει κάνει καλή αρχή στην τηλεόραση και το θέατρο. Οι φίλοι της την αποκαλούν «γλυκιά, σαν ποίημα».

Μια φορά κι έναν καιρό: Η Χριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Ηταν ένα κοριτσάκι που έψαχνε να βρει τη θέση του μέσα σε ένα παραμύθι. Αρχισε να «ταξιδεύει» μέσα σε κάθε παραμύθι που έπεφτε στα χέρια της, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους. Μέχρι που τελικά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη, Νέο Ελληνικό Θέατρο. Γνωρίζει καλά αγγλικά. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού και σύγχρονου μπαλέτου, αλλά και μαθήματα φωνητικής. Υπήρξε αθλήτρια ενόργανης (σε αγωνιστικό επίπεδο) και ακροβατικής γυμναστικής.

Παρθενική εμφάνιση: Στο σίριαλ «Σε είδα» (που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Alpha), στο επεισόδιο «Σκαντζόχοιρος», σε σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολέρη. Επαιξε το ρόλο της Χριστίνας.

Φιλοδοξίες: Ευελπιστεί να προσφέρει «κάτι» στην υποκριτική.

Στιγμή αδυναμίας: Πολλές. Θα έλεγε όμως πως η αδυναμία είναι και αυτή μια δύναμη. Αρκεί να ξέρεις πώς να τη χρησιμοποιείς. Δεν ξέρει ποια να πρωτοδιαλέξει.

Κολλημένη με... την ποίηση! Είναι ένας τρόπος να αιχμαλωτίζει τη στιγμή. Αλλοτε πάλι να την οραματίζεται ως ένα ζεστό καταφύγιο όπου στεγάζονται όνειρα. Ο αγαπημένος της ποιητής είναι ο Pablo Neruda.

Δεν υπάρχουν σχόλια: