Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Παλαίμαχοι, δάσκαλοι και μαθητές μπροστάρηδες στην παρέλαση της ομογένειας στην Φιλαφέλφεια ΗΠΑ

Το Τμήμα των Παλαιμάχων «Eleftheria Post 6633» καθώς επίσης οι δάσκαλοι και οι μαθητές του σχολείου στο Γουίλμιγκτον του Ντελαγουέρ ΗΠΑ,  θα είναι οι τελετάρχες της παρελάσεως της ομογένειας στην Φιλαδέλφεια.

Η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Φιλαδέλφειας και Ντελάγουέρ, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Χωριάτης εγκρίθηκε με ενθουσιασμό από την γενική Συνέλευση που συνήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Φιλαδέλφειας.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΑΕ Αμερικής Θεόδωρος Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Πανγκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης, Γεώργιος Σιαμπούλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης Τάσος Ευστρατιάδης, καθώς επίσης και εξήντα περίπου αντιπρόσωποι των κοινοτήτων και των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος του ΣΑΕ Θεόδωρος Σπυρόπουλος συνεχάρη την ηγεσία της Ομοσπονδίας για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για την διοργάνωση της παρελάσεως, καθώς επίσης και για την επιλογή των τελεταρχών. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του ΣΑΕ, στην οικονομική κατάσταση στην γενέτειρα και στον ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει η ομογένεια. Στην συνέχεια κάλεσε τους ομογενείς να ενισχύσουν οικονομικά την παρέλαση και προσέφερε χίλια δολάρια ΣΤΗ  ΦΩΤΟ: Αριστερά διακρίνονται οι Κυριάκος Μωσσαϊδης, Τάσος Ευστρατιάδης, Κλίγκος, Πίτερ Παπαδέας, Σταύρος Αντωνακάκης,. Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Εριέττα Σπυροπούλου Τζον Χαραλαμπίδης και Γιώργος Σιαμπούλης. Γιώργος Χωριάτης και Παύλος Κοτρότσιος. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ Ν.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: