Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά, όχι η επιτροπή...

Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Αθήνα, Πειραιάς και Ελευθέριος Βενιζέλος είναι έως τώρα οι σταθμοί της... περιοδείας του Greek Idol με σκοπό την αναζήτηση της ομάδας των τραγουδιστών που θα διαγωνιστούν στο σόου του Alpha, τον Μάρτιο. Η Μάρω Θεοδωράκη, ο Κώστας Καπετανίδης και ο Δημήτρης Κοντόπουλος περνούν τους διαγωνιζόμενους από οντισιόν, αποσπάσματα των οποίων θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν από την έναρξη των live σόου. 

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις «αναχωρήσεις» του εθνικού αερολιμένα τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής υποδέχτηκαν τους Κύπριους συμμετέχοντες των οντισιόν, που πέρασαν από το pre casting. Πενήντα νεαρά άτομα, τα περισσότερα συνοδευόμενα από τους γονείς τους, πέταξαν από την Κύπρο στην Αθήνα με σκοπό να... συνεχίσουν. Ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης μάς μιλάει για την εμπειρία του ως κριτή αλλά και τις έως τώρα εξελίξεις στις οντισιόν...
Ιδιαίτερα ενθουσιώδεις οι Κύπριοι συμμετέχοντες στο Greek idol
-Ποιο είναι το «πακέτο» που ψάχνετε;
Οπωσδήποτε το πρώτο πράγμα που ψάχνουμε είναι να έχει φωνή. Επειτα είναι η σκηνική παρουσία, κάτι που όμως κατακτάται και με τον χρόνο, η ενέργεια, η προσπάθεια και η προσωπικότητα.
-Ανάμεσα στους υποψηφίους έχετε ήδη δει κάποιον που θα λέγατε πως μπορεί να γίνει το «Greek Idol»;
Ναι μπορούμε να πούμε ότι έως αυτή τη στιγμή έχουμε δει υποψηφίους που με τη δική μας καθοδήγηση μπορούν να γίνουν το «Greek Idol» που αναζητάμε. Εχουν τη φωνή, έχουν τη σκηνική παρουσία, έχουν εξωτερική εμφάνιση και την απαιτούμενη ενέργεια.
-Εχετε δει υποψηφίους που είτε έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές τους είτε δεν έχουν συνείδηση της εικόνας τους;
Ναι, φυσικά, έρχεται και τέτοιος κόσμος που πάντα πηγαίνει σε αυτές τις οντισιόν. Ομως το περίεργο του θέματος είναι ότι παρακινούνται από τους δικούς τους ανθρώπους, από τους γονείς και τους συγγενείς τους. Και καλά ένα άτομο να μην έχει το γνώθι σαυτόν, αλλά και όλη η οικογένειά του να τον στηρίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: