Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τέλος οι εκπτώσεις, σήμερα η τελευταία τους μέρα

Ολοκληρώνεται σήμερα η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων, ωστόσο οι έμποροι κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι από την αγοραστική κίνηση. Σε σχέση με πέρυσι, υποστηρίζουν ότι ο τζίρος που έκαναν από τις 15 Ιανουαρίου είναι τουλάχιστον 20% χαμηλότερος από τον αντίστοιχο του 2009, που επίσης ήταν πεσμένος συγκριτικά με τις περσινές χρονιές.

Η οικονομική κρίση δείχνει να μαστίζει τους πολίτες, που δεν ξόδεψαν όλη τη χρονιά αλλά ακόμα και στις εκπτώσεις αποδείχθηκαν φειδωλοί στις αγορές τους. Τώρα οι βιτρίνες των καταστημάτων θα γεμίσουν με τις καινούριες παραλαβές της καλοκαιρινής κολεξιόν, αν και καμία αισιοδοξία δεν εκφράζεται να διόρθωση της κατάστασης.

Όσοι πάντως είχατε βάλει στο μάτι κάποιο παλτό ή άλλα χειμερινά αξεσουάρ και δεν προλάβατε να τα πάρετε με τις εκπτώσεις, που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξε και το 80%, μην ανησυχείτε. Παραδοσιακά οι έμποροι μετά τις εκπτώσεις αρχίζουν το δεκαήμερο των... προσφορών, όπου οι τιμές συχνά πέφτουν ακόμα περισσότερο και φτάνουν αυτές του κόστους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: