Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη επίδοξος δολοφόνος

Στη σύλληψη ενός φοιτητή, ο οποίος σκόπευε να δολοφονήσει 22 άτομα, προχώρησε η αστυνομία της Ουγγαρίας.
Ο 22χρονος Ούγγρος Αμπέλ Σ. ισχυρίζεται ότι ήθελε να σκοτώσει 22 άτομα, ένα για κάθε ένα από τα «22 άσχημα χρόνια» της ζωής του, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του εγκληματολογικού της αστυνομίας της Βουδαπέστης Ζσολτ Μποντνάρ.
Ο ύποπτος εμφανίζει μια «νοσηρή έλξη προς τις επιθέσεις με όπλα σε σχολεία που σημειώνονται σε άλλες χώρες», δήλωσε ο Μποντνάρ μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΤΙ.
Ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες σε δρόμο της Βουδαπέστης, κατηγορείται ότι έγινε μέλος σε λέσχη σκοποβολής για να προετοιμάσει την προγραμματισμένη σφαγή.
Ο ύποπτος είχε επάνω του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με το οποίο κυκλοφορούσε και στο πανεπιστήμιο και σε ένα εμπορικό κέντρο και δεν ξέρει γιατί δεν προχώρησε στην εφαρμογή του σχεδίου του, δήλωσε ο Μποντνάρ.
Πέρυσι το Νοέμβριο ένας φοιτητής άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια του μαθημάτος στο πανεπιστήμιο του Πεκς στη νότια Ουγγαρία με συνέπεια να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα τρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: