Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τι είπε ο Λ. Λαζόπουλος για το διαζύγιο της… δεκαετίας;

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στο Ν. Χατζηνικολάου παραχώρησε σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός σχολίασε με τον δικό του τρόπο την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προβλέπει να την… σκαπουλάρουμε από την κρίση, αλλά με μεγάλες απώλειες!!!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το θέμα των ημερών! Ποιο είναι αυτό; Μα το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου βέβαια. Σε ερώτηση του Ν. Χατζηνικολάου πώς γίνεται η πλειοψηφία του κόσμου να ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθει για το χωρισμό της Μενεγάκη και όχι για την οικονομική κρίση ο Λ. Λαζόπουλος έχοντας σκάσει στα γέλια είπε ότι δεν του φαίνεται καθόλου περίεργο να συμβαίνει αυτό.

«Είναι όπως όταν πάμε σε μια κηδεία κι εκεί που κλαίνε όλοι λέει κάποιος τι είναι αυτά τα κόκκινα παπούτσια, δεν σου πάνε καθόλου. Όλοι θα γυρίσουν να τα κοιτάξουν. Έχουμε τόση ανάγκη να μιλήσουμε για κάτι άλλο, εκτός από αυτή τη μιζέρια που δεν μου φαίνεται αφύσικο που ασχολούμαστε με το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου», είπε ο κ. Λαζόπουλος.

Από το στόχαστρό του δε γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για ένα βίντεο που έπαιξε στο τελευταίο Τσαντίρι με τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Oι δημοσιογράφοι είναι σαν μια ανοιχτή επιτροπή. Eπειδή παίρνουν μισθό από το ΠΑΣΟΚ και πρέπει να δικαιολογήσουν στον Παπανδρέου τον μισθό τους, τρέχουν να του μεταφέρουν ότι τον έθιξε ο Λάκης Λαζόπουλος με το video», είπε.

Κι αν αναρωτιέστε τι θα γίνει στο επόμενο τσαντίρι στις 16 Φεβρουαρίου, κρατηθείτε γιατί σας περιμένουν μεγάλες δόσεις από Μενεγάκη και Λάτσιο. Αυτό είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τον Real FM ο ίδιος ο Λάκης.

Δείτε τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το τέλος της συνέντευξής του στον Real.

Δεν υπάρχουν σχόλια: