Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σεξγκέιτ-κεραυνός στην αυλή του Μαχμούντ Αμπάς

Σεξουαλικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Παλαιστινιακής Αρχής, φέρνοντας τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς σε πολύ δύσκολη θέση. Ο ηγέτης της Παλαιστινιακής Αρχής έπινε το σάκε του σε μεγάλο ξενοδοχείο του Τόκιο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσημης επίσκεψής του στην Ιαπωνία, όταν οι συνοδοί του του μετέφεραν τα άσχημα μαντάτα. Ισραηλινό κανάλι πρόβαλλε εικόνες που αποκάλυπταν ότι μέσα στο κόμμα του συμβαίνουν Σόδομα και Γόμορρα.

Πιο συγκεκριμένα, το Canale 10 μετέδιδε ένα βίντεο στο οποίο ο στενός συνεργάτης του, Ραφίκ Χουσεΐνι, εμφανιζόταν ολόγυμνος σ’ ένα διαμέρισμα στην ανατολική Ιερουσαλήμ να κάνει έρωτα με μια γραμματέα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ συνοδευόταν από τη συνέντευξη ενός πρώην αρχηγού των παλαιστινιακών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος υποστήριζε ότι υπάρχουν «χιλιάδες ντοκουμέντα» που αποδεικνύουν την ύπαρξη «τρομακτικής διαφθοράς στα ανώτερα κλιμάκια της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής». Το μήνυμα του ρεπορτάζ ήταν ότι ο Παλαιστίνιος πρόεδρος θα πρέπει να αρχίσει γρήγορα το ξεκαθάρισμα στον περίγυρό του αν δεν θέλει το σκάνδαλο αυτό να γίνει η «ταφόπλακά» του στη διακυβέρνηση της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: