Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Γάμος στου... Παπακαλιάτη

Γαμπρός ντύνεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος! Γάμους και πανηγύρια για τα «4» αδέρφια του Mega, καθώς το νέο επεισόδιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τη Δευτέρα μοιράζει... κουφέτα.

Ο Βασίλης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), προκειμένου να μη χάσει τη γυναίκα της ζωής του Μυρτώ (Αννα Μονογιού) που ετοιμάζεται να φύγει μακριά, αποφασίζει να παντρευτεί ώστε να εξασφαλίσει ότι θα μείνει στο πλευρό του.

Η «Espresso» σας παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες από το ερχόμενο επεισόδιο, με τον Βασίλη ντυμένο γαμπρό να περιμένει τη νύφη στην εκκλησία. Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στην ιστορία των «4» είναι ραγδαίες. Ο Πέτρος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) δεν μπορεί να μείνει τελικά μακριά από τη Ζωή (Δανάη Σκιάδη) και αποφασίζει να κάνει τεστ DNA προκειμένου να πιστοποιήσει εάν όντως είναι αδερφή του. Από την άλλη, ο Αρης (Πάνος Μουζουράκης) μαθαίνει ότι πρόκειται να γίνει πατέρας και... χάνει τον κόσμο.

Την ίδια ώρα, το καστ της σειράς έχει σχεδόν ολοκληρώσει τα μεγαλύτερο μέρος γυρισμάτων της ιστορίας και οδεύει προς τα τελευταία επεισόδια. Οπως έχει πει ο Χριστόφορος, αναμένεται να δούμε ένα απρόσμενο τέλος. Την ίδια ώρα, εκείνος μελετάει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία μπορεί να είναι κινηματογραφικά, σίγουρα όμως δεν είναι τηλεοπτικά. Απολαύστε το «4», γιατί ο Χριστόφορος θα επιστρέψει με σίριαλ μετά από δυο χρόνια πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: