Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Εστησαν ενέδρα σε ομάδα Ζήτα

Ενέδρα σε μοτοσικλετιστές της ομάδας Ζήτα έστησε χθες το μεσημέρι ομάδα κρανοφόρων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν -ευτυχώς ελαφρά- τους δύο αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Μαυροματαίων πίσω από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Οι δύο μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν στο σημείο για να ελέγξουν άτομο το οποίο προσπαθούσε να διαρρήξει με κατσαβίδι ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Πράγματι, εντόπισαν έναν μεσήλικα να προσπαθεί να διαρρήξει με κατσαβίδι ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πίσω από την ΑΣΟΕΕ.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. που είχε ξεχάσει τα κλειδιά του μέσα στο όχημα και προσπαθούσε να το ανοίξει με το κατσαβίδι. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί μιλούσαν με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από ομάδα περίπου δεκαπέντε ατόμων, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες. Οι άγνωστοι έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, ενώ ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν προκειμένου να τους χτυπήσουν με ξύλα και άλλα αντικείμενα που κρατούσαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και οι δύο αστυνομικοί - ο ένας πιο σοβαρά, καθώς δέχθηκε χτύπημα από πέτρα στο κεφάλι. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, συνάδελφοί τους απέκλεισαν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι πιθανόν να βρήκαν καταφύγιο στην ΑΣΟΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: