Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο


Τρία αδέρφια και ο πεθερός ενός εξ αυτών συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου κτηνοτρόφου, στον οικισμό Πρασσές Ρεθύμνου. Οι τέσσερις πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ένας ακόμη αναζητείται.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άτυχος άντρας δέχτηκε 22 σφαίρες από Καλάσνικοφ, την ώρα που πήγαινε στο στάβλο της οικογένειάς του, το πρωί της περασμένης Τρίτης. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα σε σημείο πάνω από τον κεντρικό δρόμο των Πρασσών από όπου γνώριζαν ότι θα περάσει με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, είχαν καλυφτεί πίσω από δέντρα ώστε να μην είναι ορατοί και την ώρα που ο 35χρονος ετοιμαζόταν να πάρει αριστερή στροφή, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. Το θύμα αιφνιδιάστηκε και δεν είχε κανένα περιθώριο να αντιδράσει. Ούτε όμως και ο πατέρας με τον αδελφό του άτυχου άντρα που βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο, σε πολύ κοντινή απόσταση, δεν πρόλαβαν να τον προστατεύσουν. Οταν άκουσαν τους πυροβολισμούς έσπευσαν προς το σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και όταν έφτασαν στο όχημα του 35χρονου τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος να έχει γείρει στο κάθισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα και μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών είχαν προσπαθήσει και πάλι να δολοφονήσουν τον 35χρονο, στις 30 Νοεμβρίου του 2009, έξω από το σπίτι του, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Τότε τον είχαν πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα και είχε τραυματιστεί στην αριστερή ωμοπλάτη. ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: