Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Τατιάνα, η Γκαγκάκη, ο Λάτσιος και οι… ηλίθιοι!!

Δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το διαζύγιο της δεκαετίας, Μενεγάκη – Λάτσιου ντε, και η Τατιάνα Στεφανίδου. Κι εκεί που είχε πει ότι θα ασχοληθεί μόνο για είκοσι λεπτά, τελικά την έφαγε τη μία ωρίτσα με το θέμα της… εβδομάδας.

Ενώ λοιπόν είδαμε όλο το βίντεο με το πώς γνωρίστηκε το πρώην ζευγάρι, τον παραμυθένιο του γάμο και το πολύ δημόσιο διαζύγιό του, η Τατιάνα αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και… όρθωσε το ανάστημά της για να προστατέψει την… Κατερίνα Γκαγκάκη από τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Γ. Λάτσιο.

«Αυτήν την έρμη την Γκαγκάκη τι την μπλέκετε στην υπόθεση;» είπε η Τάτι, λέγοντας πια ανοιχτά το όνομα του… «τρίτου», «τέταρτου», προσώπου που φωτογράφιζαν κάποια site ως την πέτρα του σκανδάλου στο γάμο Μενεγάκης - Λάτσιου.

Η Τατιάνα λοιπόν τα έβαλε με τους… «άσχετους» και τους «ηλίθιους» που μπλέκουν τη διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου του ΑΝΤ1 με τον Γ. Λάτσιο, λέγοντας ότι η κα. Γκαγκάκη έχει πολύ σοβαρό δεσμό και μάλιστα σκέφτεται και το γάμο!!!

Καμία σχέση με τον Διευθυντή προγράμματος του σταθμού, καμία σχέση γενικώς με το… «δράμα» που βλέπουμε σε συνέχειες εδώ και τέσσερις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: