Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Επανέρχεται το "Αγρότης μόνος ψάχνει"

Επανέρχεται το "Αγρότης μόνος ψάχνει"

Το  real life πρόγραμμα του Alpha αναζητά κι άλλους αγρότες από όλη την Ελλάδα! Ο τηλεοπτικός χειμώνας έφερε κοντά μας έξι αδέσμευτους, ειλικρινείς αγρότες που ευχήθηκαν να ερωτευτούν κεραυνοβόλα και να βρουν την αληθινή αγάπη.  Γυναίκες από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, έστειλαν γράμματα και θέλησαν να τους γνωρίσουν από κοντά και να τους διεκδικήσουν. Έρωτες γεννήθηκαν με την πρώτη ματιά, αμοιβαίες συμπάθειες εξελίχθηκαν σε σχέσεις, αγρότες και κοπέλες ένιωσαν έντονα συναισθήματα και κλήθηκαν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις…Τώρα, ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του, για να μας καθηλώσει και πάλι με νέες συγκινήσεις και νέους έρωτες.Το real life πρόγραμμα του Alpha θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα για να συναντήσει άντρες που ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, είναι μόνοι και επιθυμούν να γνωρίσουν την γυναίκα των ονείρων τους.
Το πρώτο –εισαγωγικό- επεισόδιο θα προβληθεί την άνοιξη για να μας συστήσει τους αγρότες που θα αναζητήσουν το άλλο τους μισό. Θα γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής τους και την εργασία τους και θα μάθουμε τι σκέφτονται για τον έρωτα, πώς φαντάζονται την ιδανική σύντροφο και τι περιμένουν από τις γυναίκες που θα αποφασίσουν να τους στείλουν γράμματα.O «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» βασίζεται στο format «Farmer Wants a Wife» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες παγκοσμίως. Στο διάστημα προβολής του στον Alpha έτυχε μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας τηλεθέαση που έφτασε μέχρι το 54,6% στις γυναίκες 15-24!

Δεν υπάρχουν σχόλια: