Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τι κατέθεσαν οι ψυχίατροι στη δίκη για το φονικό στη Φιλοθέη

Με τις καταθέσεις δύο ψυχιάτρων πραγματογνωμόνων συνεχίστηκε και χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του καθηγητή μουσικής Γιάννη Κατσιλάμπρου, ο οποίος κατηγορείται ότι το Σεπτέμβριο του 2008 σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια την έθαψε στο πάρκο της Φιλοθέης, απέναντι από το σπίτι του.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο νευρολόγος-ψυχίατρος Γιάννης Παπαδάτος υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος είχε συνείδηση των πράξεών του, δεν ήταν όμως σε θέση να καταλάβει απόλυτα τις επιπτώσεις που είχαν αυτές.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα, ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής Βασίλης Καπερνάρος σχολιάζοντας το περιεχόμενό της το έκρινε αναξιόπιστο, υποστηρίζοντας ότι ο νευρολόγος διέπραξε το αδίκημα της ψευδορκίας ενώπιον δικαστηρίου. «Δεν εξέτασε τρεις φορές τον κατηγορούμενο όπως μας είπε, αλλά μία, ενώ τον είχε επισκεφτεί μία φορά στη φυλακή, όχι όμως με την ιδιότητα του πραγματογνώμονα».

Ο διορισμένος από το δικαστήριο πραγματογνώμονας που κατέθεσε στη συνέχεια, Απόστολος Τσιάμης εξέφρασε την επιστημονική άποψη ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ Το θύμα (πάνω) και ο δράστης (κάτω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: