Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Θέλει να υιοθετήσει παιδί από την Αϊτή η Αντζελίνα

Ακόμη ένα ορφανό παιδί, αυτή τη φορά από την Αϊτή, σκέφτεται να υιοθετήσει η Αντζελίνα Τζολί. Η 34χρονη ηθοποιός που ώς τώρα μαζί με τον Μπραντ Πιτ έχει υιοθετήσει τρία παιδιά και έχει βοηθήσει οικονομικά πολλούς ανθρώπους, αυτή τη φορά επιθυμεί να αποκτήσει άλλο ένα παιδί που έχει ανάγκη. Σκέφτηκε ότι η καλύτερη περίπτωση θα ήταν ένα παιδί που έχασε τους γονείς του στον καταστροφικό σεισμό της Αϊτής, την οποία επισκέφθηκε.

Φήμες λένε ότι το συζήτησε ήδη με τον Δομινικανό πρόεδρο Λίονελ Φερνάντεζ, τον οποίο είχε επισκεφθεί προχθές προκειμένου να συζητήσουν το πώς μπορεί να βοηθήσει τα προερχόμενα από την Αϊτή παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της χώρας. Φίλος της Τζολί δήλωσε πως είναι γνωστό ότι η ηθοποιός επιθυμεί να υιοθετήσει άλλο ένα παιδί. Εφόσον λοιπόν τα παιδιά της Αϊτής χρειάζονται βοήθεια, όλα δείχνουν ότι ένα παιδί από εκεί είναι η τέλεια επιλογή!

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF της οποίας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στους πρόσφυγες, μετά το νοσοκομείο της Δομινικανής Δημοκρατίας «πέταξε» στο Πορτ-ο-Πρενς, ώστε να συναντήσει στη βάση των Ηνωμένων Εθνών κοντά στο αεροδρόμιο τον επικεφαλής των ανθρωπιστικών αποστολών που σχετίζονται με τα προβλήματα της Αϊτής, τον Εντμουντ Μούλετ. Πάντως, δεν έφυγε έχοντας μαζί της κάποιο παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: