Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Αν το παιδί είναι δικό μου, θα γίνω καλός πατέρας"

Εκκληση προς την Ουρανία Τουτουντζή κάνει με εξώδικη δήλωσή του ο Πασχάλης για τη διενέργεια δεύτερης διεξαγωγής DNA προκειμένου να διαλύσει κάθε αμφιβολία ως προς την πατρότητα του ανήλικου παιδιού της. Στην εξώδικη δήλωσή του, την οποία κοινοποίησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης φέρεται διατεθειμένος να μην εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που του παρέχει ο νόμος μέχρι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας αν η Ουρανία Τουτουντζή δεχθεί τη νέα πραγματογνωμοσύνη. Παράλληλα, τη διαβεβαιώνει ότι θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα της εξέτασης αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες του, εφόσον αποδειχθεί ότι το παιδί είναι δικό του, και θα διεκδικήσει την επικοινωνία του με αυτό και τη συμμετοχή του στην ανατροφή του ως υπεύθυνος πατέρας.

Ο τραγουδιστής σημειώνει στο εξώδικό του ότι η διεξαγωγή μιας νέας ιδιωτικής πραγματογνωμοσύνης θα δώσει άμεση λήξη στις δικαστικές αντιπαραθέσεις τους, ενώ αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της Ουρανίας Τουτουντζή την επιλογή του γενετιστή, «ακόμη και αν πρόκειται για τον ίδιο πραγματογνώμονα που διορίστηκε από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, δηλαδή τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ώστε να προσέλθουμε άπαντες οι εμπλεκόμενοι στο εργαστήριό του για την απαιτούμενη λήψη γενετικού υλικού». Στο σημείο αυτό, όμως, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης θέτει ως προϋπόθεση «ότι θα επιτραπεί να λάβει κι εκείνος, με δικό του γενετιστή που θα είναι παρών, δείγματα από τη λήψη του γενετικού υλικού προκειμένου να διεξαχθεί και από εκείνον η σχετική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: