Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Εμφύλια σύρραξη «ματώνει» το ΠΑΣΟΚ

"Εμφύλια σύρραξη «ματώνει» το ΠΑΣΟΚ - Μέχρι τελικής πτώσης ο πόλεμος λαϊκών-εκσυγχρονιστών" είναι το κύριο θέμα της κυριακάτικης ΝΙΚΗΣ που κυκλοφορεί σε λίγο. Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:Αγριεύει η σύγκρουση στο κυβερνητικό στρατόπεδο με αφορμή τις πιέσεις για σκληρά μέτρα. Οι δύο γραμμές είναι εμφανείς και ο πόλεμος θα είναι
μέχρι τελικής πτώσης".

Διαβάστε επίσης στην κυριακάτικη ΝΙΚΗ :
- Eβδομάδα-«ηφαίστειο» Φορολογικό-φωτιά , Ασφαλιστικό - λάβρα.  Ολες οι αλλαγές που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση και θα ανεβάσουν στα ύψη τους τόνους της αντιπαράθεσης.
- Αγρια παιχνίδια  από τζογαδόρους Οι επιθετικές κινήσεις του City στο Λονδίνο και η αμηχανία της Φρανκφούρτης  στο «ξήλωμα» της ΟΝΕ.
- ΘΕΜΑΤΑ για το περιβάλλον, το αυτοκίνητο, την ιατρική, την εκκλησία, τα x-treme sports, και μία εξομολόγηση του βουλευτή της Ν.Δ.  Θ. Καράογλου που τονίζει ότι "είναι κοινωνικά άδικη η μείωση μισθών" «Δεν έκλεισε ο κύκλος του Καραμανλή στην πολιτική», λέει ο αναπληρωτής το μεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ.
Ακόμη:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: μιλάει λίγο και όταν πρέπει
Αγιος Παντελεήμονας: Η «γκρίζα» ζώνη στο κέντρο της πρωτεύουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: