Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Γιώργος Θεοφάνους: Ταλεντοκυνηγός του... δήμου Γλυφάδας

Τα νέα ταλέντα στο τραγούδι από τη νεολαία των νοτίων προαστίων κλήθηκε να ανακαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο συνθέτης και (αυστηρός) κριτής του «X-Factor» θα κατέβει για λίγο από τον θώκο του στο παιχνίδι και θα γίνει πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στην εκδήλωση που οργανώνει ο δήμος Γλυφάδας με προτροπή της δημοτικής συμβούλου Μπέσσυς Αργυράκη.

Ο συνθέτης αποδέχθηκε την πρόταση της παλιάς καλής τραγουδίστριας, η οποία έχει αναλάβει τα πολιτιστικά του δήμου, και θα εμφανιστεί στην εκδήλωση που θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ. Θα είναι ένα πάρτι για τα παιδιά των Δημοτικών και Γυμνασίων που θα διασκεδάσουν με το συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά και θα ακολουθήσει διαγωνισμός τραγουδιού.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει πρόβα τζενεράλε, αφού σύντομα πρόκειται να ανοίξει δύο σχολές από τις οποίες φιλοδοξεί να αναδείξει τα καινούργια αστέρια στο πεντάγραμμο. Αλλωστε, ως άνθρωπος που προγραμματίζει τα πάντα, θα έχει έτσι την ευκαιρία να δει ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως θα παίξουν στο δικό του talent show με ανήλικους καλλιτέχνες που θα βγει από τον ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: