Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

"Ο Ελληνας έχει το μπουζούκι στο αίμα του"


Η καριέρα του ως τραγουδιστής, ο γάμος και η σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, το φιλόδοξο εγχείρημα με τη μουσική εταιρεία Friends Music Factory, η απόφαση του Γιώργου Αλκαίου να διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision, οι εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή στο «Gosht House» και άλλα πολλά. Μια συνέντευξη με τον Διονύση Σχοινά είναι σαν τις καλές κινηματογραφικές ταινίες. Εχει πάντα ενδιαφέρον και σου φτιάχνει τη διάθεση.
- Διονύση, φέτος επιστρέφεις στις live εμφανίσεις σε έναν χώρο εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι σε είχαμε συνηθίσει.Σωστή η παρατήρησή σου και σ' ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να πω και σε σένα αλλά και στο αναγνωστικό κοινό ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος για τις εμφανίσεις μου φέτος στο «Gosht House». Κάνουμε ένα πρόγραμμα με τον Γιάννη Σαββιδάκη αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη μουσική της δεκαετίας του ’90. Η ανταπόκριση που βρίσκουμε είναι συγκινητική, ο κόσμος μας έχει τιμήσει και με το παραπάνω με την παρουσία του και πρέπει να σου ομολογήσω ότι αυτό που βιώνω φέτος είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι μοναδικό.
- Είπες ότι το πρόγραμμά σας είναι αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη μουσική της δεκαετίας του ’90. Ο κόσμος πώς αντιδρά ακούγοντας αυτό το ρεπερτόριο;Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με τη μουσική από τα 90s και επειδή το «Gosht House» είναι ένα παρεΐστικο λαϊβάδικο -όπως το λέω εγώ- σε πολλές περιπτώσεις μας πλησιάζουν θαμώνες του μαγαζιού απευθείας και μας ζητάνε συγκεκριμένα τραγούδια.
- Από το δικό σου ρεπερτόριο τι σου ζητάνε;Το «Δαχτυλίδι», τα «Συγκοινωνούντα δοχεία», το «Μου ταιριάζεις». Αυτά τα κομμάτια μου τα ζητάνε συνεχώς σε κάθε live και τα τραγουδάνε μαζί μου.
- Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για την αλλαγή στη νυχτερινή Αθήνα. Πολλοί λένε ότι τα μπουζούκια δεν έχουν την αίγλη που είχαν κάποτε. Ποια είναι η γνώμη σου;Νομίζω ότι είμαστε σε μια φάση που η δισκογραφία θέλει και προωθεί άλλα ακούσματα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η λαϊκή μουσική παύει να είναι δημοφιλής. Ο Ελληνας έχει το μπουζούκι στο αίμα του και δεν μπορεί να το βγάλει από τη ζωή του. Νομίζω ότι το λαϊκό τραγούδι και τα μπουζούκια θα επιστρέψουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: