Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από τον Αγιο Νικόλαο Καλαμάτας

Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από το ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα, τα ξημερώματα . Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι και ένας σταυρός με πολύτιμους λίθους, ο οποίος ήταν αφιέρωμα του ναού στην εικόνα του Αγίου Νικολάου για την υγεία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Χθες το πρωί ένας ιερέας του ναού είδε πως έχει παραβιαστεί η νότια είσοδος και αμέσως μετά διαπίστωσε πως λείπουν τα τάματα απ‘ τις εικόνες του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας Γοργοεπηκόου: Οι δράστες είχαν σπάσει τα προστατευτικά τζάμια και είχαν αρπάξει τα αφιερώματα.

Στην εικόνα της Παναγίας είχαν εναποτεθεί ένα χρυσό περιδέραιο με 3 χρυσές λίρες και διάφορα άλλα αφιερώματα που “έκαναν φτερά“. Μάλιστα, από το σπάσιμο του τζαμιού που την κάλυπτε, η εικόνα υπέστη μικροφθορές και κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθεί για να συντηρηθεί. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: