Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Έτοιμη προς αναχώρηση η ελληνική αποστολή για το Βανκούβερ

Αθήνα: Το πρωί της Κυριακής αναχωρεί η ελληνική Αποστολή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, η οποία αποτελείται από επτά αθλητές. Στόχος της των Έλλήνων είναι ένα πλασάρισμα στην πρώτη 30άδα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αποστολής Βασίλη Κατσώρα: «Κάθε θέση κάτω από την 30άδα σε αγωνίσματα που συμμετέχουν 100-120 αθλητές, για μας θα ισοδυναμεί με μετάλλιο.
»Αλλά το μετάλλιο που ήδη έχουμε κατακτήσει είναι αυτό του καθαρού αθλητισμού, χωρίς ουσίες, χωρίς ντόπινγκ και με πολύ σεβασμό σε αυτό που μας ζήτησε η πατρίδα να κάνουμε».
Την αποστολή αποτελούν οι:
Αθλητές: Βασίλης Δημητριάδης (Γιγαντ. Τεχνική Κατάβαση), Λευτέρης Φάφαλης (Δρόμος Αντοχής), Θανάσης Τσακίρης (Δίαθλο), Μαρία Ντάνου (Δρόμος Αντοχής), Παναγιώτα Τσακίρη (Δίαθλο), Σοφία Ράλλη (Σλάλομ, Γιγαντ. Τεχν. Κατάβαση), Στέφανος Αλέξιος Τσιμικάλης (Αλπικό Σκι)
Την εθνική ομάδα συνοδεύουν οι: Βασίλης Κατσώρας (Αρχηγός Αποστολής), Δημοσθένης Γυρούσης (Συνοδός), Γεώργιος Σμυρναίος (Συνοδός), Σπυριδούλα Στάμου (Συνοδός), Τιμολέων Τσουρέκας (Προπονητής),  Αλεξάντερ Μίσκοβιτς (Προπονητής), Χρόνης Δρούγιας (Ιατρός), Μαρία Λιακοπούλου (Υπάλληλος ΕΟΕ), Στράτος Καρέτος (Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΕ)
Στην αναχώρηση της Εθνικής ομάδας δεν θα είναι ο Λευτέρης Φάφαλης, ο οποίος βρισκόταν για αγώνες στο εξωτερικό και θα ταξιδέψει μόνος του για το Βανκούβερ.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για το Βανκούβερ ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας  Μανόλης Κατσιαδάκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: