Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Νέα κοινή έξοδος Μενεγάκη – Λάτσιου για σούσι

Ξανά βρέθηκαν μαζί σε βραδινή έξοδο και συνέφαγαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, δυο εβδομάδες μετά την πρώτη φορά που τους είχε εντοπίσει η κάμερα του Star. Και αυτή τη φορά τους βρήκαμε σε εστιατόριο στο εστιατόριο «FarEast» στο Κεφαλάρι, όπου πήγαν λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής για να φάνε... σούσι.

Οι δυο τους μπήκαν γρήγορα μαζί μέσα στο εστιατόριο και κάθισαν στον πριβέ χώρο, αφού η διεύθυνση του μαγαζιού φρόντισε να εξασφαλίσει ένα απομονωμένο τραπέζι, έτσι ώστε να μην τους ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα. Έκατσαν για σχεδόν μια ώρα και συζητούσαν χαμηλόφωνα.

Η  Ελένη Μενεγάκη ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη, φορούσε ένα λευκό μπουφάν και ποστιζ στα μαλλιά της. Μια αλλαγή που έκανε λίγες ώρες μετά την εκπομπή της, αλλάζοντας το μήκος των μαλλιών της.

Πάντως, μπορεί Μενεγάκη και Λάτσιος να έφτασαν στο εστιατόριο μαζί, ωστόσο έφυγαν χώρια. Ήταν 11.10 το βράδυ όταν η Ελένη βγήκε από την πλαϊνή έξοδο του εστιατορίου, με  σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο, ενώ τρία λεπτά αργότερα αναχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος, με διάθεση εμφανώς χαλασμένη.

Δείτε το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: