Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Σουρωτύρι" το σώμα του "βασιλιά της ποπ"

Γεμάτο τρύπες ήταν το σώμα του Μάικλ Τζάκσον, όπως αποκαλύπτεται από την ιατροδικαστική αναφορά! Στο κορμί του γνωστού τραγουδιστή εντοπίστηκαν δεκατρείς τρύπες, ενώ συνολικά είχε τριάντα οκτώ σημάδια από βελόνες. Κάποια από αυτά βρίσκονται στο λαιμό, ενώ άλλα στα χέρια και τα πόδια. Στα πενήντα του χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής εκατομμυρίων ανθρώπων ήταν, όπως όλα δείχνουν, απόλυτα εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. Ενδεικτικό είναι ότι κάποια σημάδια στο σώμα του έφταναν τα πέντε εκατοστά.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών, που καταλαμβάνει πενήντα μία σελίδες, παρουσιάστηκε στη δίκη του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ που κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας. Ο Τζάκσον πέθανε από υπερβολική δόση προποφόλης, ενώ η ιατροδικαστική υπηρεσία αναφέρει ότι στο αίμα του εντοπίστηκαν και ουσίες από αντικαταθλιπτικά, μυοχαλαρωτικά και άλλα είδη χαπιών.

Αν και ο γιατρός του ισχυρίζεται ότι του χορηγούσε προποφόλη για να μπορεί να κοιμηθεί, η αναισθησιολόγος Σέλμα Καλμς δήλωσε ότι το φάρμακο δεν χρησιμοποιείται για τέτοιο σκοπό αφού είναι πολύ ισχυρό και δίνεται μόνο σε ασθενείς πριν από σοβαρές επεμβάσεις. Στο σπίτι όμως του αδικοχαμένου τραγουδιστή βρέθηκαν έντεκα τέτοια φιαλίδια, από τα οποία κανένα δεν είχε πάνω οδηγίες, ούτε το όνομα του ασθενούς ή του γιατρού, όπως θα έπρεπε κανονικά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση πάντως, ο ερμηνευτής του «Thriller» είχε αυτή την τραγική κατάληξη, εξαιτίας της ιατρικής βοήθειας που δέχτηκε τα τελευταία λεπτά της ζωής του!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: