Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η τσιγκουνιά αποκάλυψε οπλοστάσιο με σπαθιά!

Ένας επεισόδιο  που προκάλεσε ένας μασκαρεμένος άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ, έφερε στο φως ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με σπαθιά και άλλα… κοφτερά αντικείμενα!

Το περιστατικό  συνέβη σε μπαρ στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο που συμμετείχε σε αποκριάτικο γλέντι ντυμένος σαμουράι, αλλά κρατούσε αληθινά σπαθιά! Όταν η ιδιοκτήτρια του μπαρ του ζήτησε να πληρώσει τα ποτά που ήπιε, εκείνος της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

Ο 56χρονος  συνελήφθη και αποκάλυψε ότι  είχε προμηθευτεί τα σπαθιά  από έναν 46χρονο φίλο του που διατηρούσε αποθήκη στην περιοχή! Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ένα πλήθος από παραδοσιακά γιαπωνέζικα όπλα, μεταξύ των οποίων 300 (!) σπαθιά σαμουράι, 121 αστέρια με τέσσερις λεπίδες, 47 κλομπ και δεκάδες στιλέτα, ξιφίδια και μαχαίρια, για τα οποία ο ιδιοκτήτης της αποθήκης δεν είχε άδεια πώλησης κι έτσι συνελήφθη και αυτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: