Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μια νύχτα με τον εραστή επί πληρωμή!

Θα πληρώνατε ποτέ για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες που θα πρόσφερε ο πρώτος -νομιμότατος- άντρας ζιγκολό της χώρας; Μία μάχιμη συντάκτρια της αμερικανικής εφημερίδας «Νιου Γιορκ Ποστ» πάντως, αποφάσισε να το κάνει στο βωμό του ρεπορτάζ!

Αν και τελικά απέφυγε να φτάσει στην «κορύφωση» του επί χρήμασι ραντεβού που είχε κλείσει, η ουσία είναι πως είχε το σθένος να δοκιμάσει το επίπεδο υπηρεσιών της προκαταρκτικής διαδικασίας και -εν τέλει- να πάρει την πολυπόθητη συνέντευξη από τον «Μάρκους», τον συγκεκριμένο «συνοδό κυριών».

Η δίωρη συνάντηση έγινε στο Λας Βέγκας. Εκεί ο «Μάρκους» -που στην πραγματικότητα λέγεται Ρίτσαρντ και είναι ένας πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ- περίμενε τη νεαρά Μάντι ντυμένος στην πένα. Οπως γράφει και η ίδια «με οδήγησε στο ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η συνεύρεσή μας. Αρχικά είχα τρακ καθώς καθίσαμε ο ένας απέναντι από τον άλλο. Ψαχούλευα να βρω στο πορτοφόλι μου τα 500 δολάρια της αμοιβής του».

Ελάχιστα λεπτά μετά ο «Μάρκους» την προέτρεψε να χαλαρώσει καθώς και ο ίδιος «όπως ομολόγησε δεν ήμουν παρά μόνο η δεύτερη πελάτισσά του!» Ακολούθησε ένα ντους. «Γδυθήκαμε και οι δύο. Τα επόμενα λεπτά με παρατηρούσε από την κορφή ώς τα νύχια κάνοντάς με να αισθάνομαι πως περνάω από εξέταση» έγραψε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ, προσπαθώντας να του πει πως δεν ήθελε να πλαγιάσει μαζί του -όπως και τελικά έγινε- αλλά πως προτιμούσε να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Ο ίδιος της είπε πως δεν αισθάνεται εκδιδόμενος, αλλά περισσότερο «παρένθετος εραστής», ενώ τόνισε πως ποτέ δεν χρησιμοποιεί Viagra.

Oπως κατέληξε και στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος της «Νιου Γιορκ Ποστ», «ο Μάρκους με έμαθε πολλά. Οπως το ότι οι γυναίκες προτιμούν τη συντροφιά από το σεξ. Αλλά και το πως ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Μόνο μία γυναίκα». Οσο για το αν της άρεσε η διαδικασία; «Βοηθά στο να περάσεις τη νύχτα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: