Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Συνέδριο για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό στις Η.Π.Α.

Το «Αμερικανικό Ίδρυμα για την Ελληνική γλώσσα και Πολιτισμό» (Α.Ι.Ε.Γ.Π.), το οποίο έχει μεταξύ των Επιφανών μελών του τον νυν Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Joseph Biden και τoν Μ. Δουκάκη, πρ. υποψήφιο Πρόεδρο, διοργανώνει διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο, το ΙΕ΄(19-20 Φεβρ. 2010) με τον τίτλο «Ελληνικές αξίες στην Παγκοσμιοποίηση• στράτευση Παν/μίων και πολιτών» στο University of South Florida, Tampa, St. Petersburg College, Tarpon Springs, Florida. Το Α.Ι.Ε.Γ.Π. είναι ο αμερικανικός κλάδος του Διεθνούς Ιδρύματος για την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό (Δ.Ι.Ε.Γ.Π.), συνδημιουργός και συνδιαχειριστής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του University of South, Tampa, Florida. Χορηγοί του Συνεδρίου επί σειρά χρόνων είναι οι Margo και George Behrakis.

Στο Συνέδριο αυτό θα γίνουν 70 ανακοινώσεις από τους διαπρεπέστερους Ελληνιστές των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών. Από το Ελληνικό Κέντρο του Ιδρύματος θα συμμετάσχουν υπό τον Πρόεδρο του κ. Εμμανουήλ Μπεχράκη, καθηγ. Πανεπιστημίου της Οφθαλμολογίας, καθηγητές Πανεπιστημίου, από τους βασικούς κλάδους της Αρχαιογνωσίας, ο καθ. της Αρχαίας Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης και ο καθ. της Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: