Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Χόρεψε τον Ησαΐα η Νόρα της "Εδέμ"

Γάμος υπό βροχή και το σήμα της νίκης από τη νύφη! Η «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδέμ» παντρεύτηκε προχθές, στις 20.00, τον εκλεκτό της καρδιάς της Ιωάννη Χαλκιά. Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας και υπό καταρρακτώδη βροχή η Αντιγόνη Δρακουλάκη έφτασε στο ναό της Αγίας Ειρήνης, επί της Αιόλου, με εντυπωσιακό αυτοκίνητο-αντίκα. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της, η νύφη (που επέλεξε wedding dress από το ατελιέ του Βαγγέλη Ζολώτα) έλαμπε από ευτυχία.

Μπορεί στα «Μυστικά της Εδέμ» η... Νόρα Φωκά να μην κατάφερε να παντρευτεί τον νεαρό δικηγόρο, όμως παντρεύτηκε γιατρό. Τον... γιατρό της καρδιάς της. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η Αντιγόνη, αλλά και ο μπαμπάς της δάκρυζαν συνεχώς. Χρέη κουμπάρου εκτέλεσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης, που παίζει μαζί με τη «Νόρα» στο δημοφιλές σίριαλ του Mega το ρόλο του Λουκά.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν πολλοί συγγενείς, συνάδελφοι και συμπρωταγωνιστές της Αντιγόνης. Μεταξύ άλλων, εκεί ήταν η απαστράπτουσα Φαίη Ξυλά με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Κωνσταντίνος Κάππας με τη σύντροφό του Γωγώ Μπρέμπου, ο Δάνης Κατρανίδης και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Κλου της βραδιάς ήταν ότι μετά την ολοκλήρωση της τελετής και βγαίνοντας από το ναό, η Αντιγόνη έκανε με τα δάχτυλά της το «V», το σήμα της νίκης, και οι καλεσμένοι της έσκασαν στα γέλια!

Ο αδελφός της, ο γνωστός σεφ Νίκος Δρακουλάκης (που του έχει μεγάλη αδυναμία), ανέλαβε το catering της γαμήλιας δεξίωσης, που έγινε σε κέντρο στο Μαρούσι.

Η σχέση του χειρουργού και της ηθοποιού μετράει δύο χρόνια. Και οι δύο, καθότι χαμηλών τόνων, την κράτησαν μακριά από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, ο γάμος τους ήταν ανοικτός σε φωτογράφους και κάμερες. Άλλωστε, ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής τους και ήθελαν να τη μοιραστούν με όλους. Βίον ανθόσπαρτον! Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: