Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Κερδίστε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο EuropaVox Festival

Από 20 έως 23 Μαΐου στην καρδιά της Γαλλίας δεκάδες συναυλίες, συμμετοχές από 27 χώρες  και μια μεγάλη έκθεση της ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το EuropaVox Festival προτείνει ένα θαυμαστό ταξίδι στην μουσική Ευρώπη με αφετηρία την μικρή επαρχία του Clermont Ferrand στην καρδιά της Γαλλίας.

Καλύπτοντας ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα, από γερμανικό hip-hop και ιταλικό electro ως πορτογαλική folk, το Europavox Festival αποτελεί ένα showcase του τι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή του σήμερα, και παράλληλα μια χρήσιμη πλατφόρμα συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφορίας και ιδεών, εφόσον σ’ αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 600 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Για πέμπτη χρονιά το EuropaVox σε συνεργασία με την Μ.Ε.Σ.Ο. (διοργανώτρια στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής) δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να ζήσουν από κοντά την μεγάλη αυτή μουσική γιορτή, χαρίζοντάς τους δωρεάν μεταφορά και διαμονή στο φεστιβάλ όπως επίσης και ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερες από 50 συναυλίες. Ακόμα 52 τυχεροί θα εκπροσωπήσουν τις υπόλοιπες 26 ευρωπαϊκές χώρες, ως άλλοι «πρεσβευτές» σε μια ευρωπαϊκή συνάντηση μουσικής κορυφής.

Το φετινό line up δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, μπορούμε όμως ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο φεστιβάλ έχουν στο παρελθόν εμφανιστεί καλλιτέχνες όπως οι 2 Many Djs, Neneh Cherry, Bloc Party, Vitalic και πολλοί άλλοι.

Εάν είστε από 18 έως 25 ετών και θέλετε να συμμετέχετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε ένα σύντομο κείμενο (μέχρι 50 λέξεις) εξηγώντας γιατί εσείς θα έπρεπε να επιλεγείτε ως «εκπρόσωπος» της Ελλάδας στο EuropaVox Festival, συμπληρώνοντας τα πλήρη στοιχεία και την ημερομηνία γεννήσεώς σας, email και τηλέφωνο, στην διεύθυνση info@europeanmusicday.gr, το αργότερο έως τις 15 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.europeanmusicday.gr & www.europavox.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: