Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ρ.Βαγιάνη: «Αν δεν τους το ζητούσα δε θα μου δίνανε τη Eurovision»

Ιδιαιτέρως ορεξάτη δηλώνει η Ρίκα Βαγιάνη για την παρουσίαση της φετινής Eurovision, τονίζοντας ότι θα είναι μια πολύ ωραία βραδιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται χωρίς κόμπλεξ και με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι αν δεν το ζητούσε η ίδια επίμονα από την ΕΡΤ δεν θα την έδιναν φέτος την παρουσίαση. «Ο επιμένων νικά» λέει η ίδια με νόημα, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και αρκετά χρόνια και δημόσια και ιδιωτικά είχε κάνει γνωστή την επιθυμία της να παρουσιάσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όσο για τη σκληρή κριτική που ενδεχομένως να της ασκηθεί, η ίδια λέει ότι δεν φοβάται. «Τώρα θα δω κι εγώ πώς θα ζοριστώ στην παρουσίαση, ενώ πριν ασκούσα κι εγώ εύκολα κριτική», είπε.

Την αγχώνει όμως τη Ρίκα Βαγιάνη η παρουσίαση του διαγωνισμού; «Με αγχώνει η διεθνής μετάδοση. Έχει πολύ μελέτη, πολλές απαιτήσεις και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω», παραδέχθηκε.

Όσο για τους τελευταίους αποκλεισμούς από τον ελληνικό τελικό, παραδέχεται ότι είναι ένα πλήγμα για τη βραδιά και με χιούμορ λέει ότι αν αποκλειστούν όλοι μπορεί να τραγουδήσει και εκείνη!!!!

Μίλησε επίσης για την Πόπη Τσαπανίδου και την πολυσυζητημένη της μεταγραφή στο ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα, αφού αυτές είναι επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις και δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά και για την… ανταγωνίστριά της Ελένη Μενεγάκη, την άλλοτε βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

«Αυτά είναι βλακείες. Εμείς δε νιώσαμε ποτέ θρόνους, το αίμα μας δεν είναι μπλε»!!!

Δείτε τι είπε η Ρίκα Βαγιάνη στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: