Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο... Gaga πίσω από τη Lady

Η Lady Gaga έβαλε την τόλμη κι εκείνος τη φαντασία! O μάγος του στάιλινγκ της διάσημης τραγουδίστριας λέγεται Nicola Formichetti. Ο 32χρονος που ευθύνεται για τις εξτρίμ εμφανίσεις της ποπ σταρ, αυτές που σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες, είναι ιταλοϊαπωνικής καταγωγής. Ο πατέρας του, όπως φανερώνει και το επίθετό του, είναι Ιταλός, ενώ η μητέρα Γιαπωνέζα. Μάλιστα, ο Νίκολα πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της παιδικής του ηλικίας στη γενέτειρα της μητέρας του. Οι εκ διαμέτρου αντίθετες επιρροές που είχε από τους δύο γονείς του είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός να αναπτύξει ένα ιδιαίτερο στιλ σε ό,τι αφορά γενικότερα τις επιλογές του και ειδικά σε θέματα μόδας. Ενα ευρωπαϊκό στιλ με ανεπτυγμένα έντονα τα στοιχεία της Απω Ανατολής και ένας συνδυασμός φουτουριστικού και παραδοσιακού διέπουν όλο το στιλ του και την εικόνα του. Το καθαρά προσωπικό ύφος που έχει στη δουλειά του και οι πρωτοποριακές ιδέες του καθιστούν τον Nicola Formichetti περιζήτητο όχι μόνο ως στιλίστα στον χώρο της showbiz αλλά και στον χώρο των εκδόσεων. Δουλεύει ως Fashion director στο «Vogue Hommes» της Ιαπωνίας, ως Creative director στο περιοδικό «Dazed & Confused», ενώ έχει ελεύθερες συνεργασίες και με τα περιοδικά «V Man», «Another» και «Αnother Man».

Οι δουλειές του και οι διάσημοι πελάτες του τον υποχρεώνουν να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, στο Λος Αντζελες, το Λονδίνο και το Τόκιο. Σε όλες αυτές τις μεγαλουπόλεις ο νεαρός στιλίστας έχει αγοράσει πολυτελή διαμερίσματα, καθώς τα οικονομικά του πάνε μια χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: