Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μr Facebook βρήκε κοπέλα μέσω... Facebook

Ο ιδρυτής του περίφημου Facebook έγινε τόσο πλούσιος και τόσο δημοφιλής γιατί είχε πρόβλημα με τα... κορίτσια! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Βen Mezrich στο βιβλίο του «La revanche d’ un solitaire, la veritable histoire de Facebook» των εκδόσεων Μax Milo. Ο τίτλος σημαίνει «Η επιστροφή ενός μοναχικού τύπου. Η αληθινή ιστορία του Facebook».

Το βιβλίο στηρίζεται στην αληθινή ιστορία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του ιδρυτή του Facebook, της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας του πλανήτη. Ο νεαρός φοιτητής του Χάρβαρντ που άλλαξε τον ιντερνετικό κόσμο μπορεί να αποδείχθηκε λαμπρό μυαλό και έξυπνος επαγγελματίας, αλλά δεν είχε την ίδια επιτυχία και στο γυναικείο φύλο. Με άλλα λόγια, ασχολήθηκε τόσο πολύ με το Internet γιατί ήταν ένας τρόπος να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, αφού δεν ήταν καθόλου δημοφιλής στα κορίτσια...

Η επέμβασή του στον ιντερνετικό κόσμο έγινε λίγο πριν από το 2004, πριν δηλαδή κλείσει τα είκοσι χρόνια του. Μια σειρά συγκυριών αλλά και έξυπνων ελιγμών έφεραν το Facebook στην κορυφή της επικοινωνίας μέσω Internet. Υστερα από έξι χρόνια, ο διαδικτυακός αυτός τόπος μετράει τριακόσια πενήντα εκατομμύρια «φίλους» χρήστες, ενώ ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατέχει μια περιουσία 1,5 δισ. δολαρίων. Τον Ιανουάριο το Forbes τον ανέδειξε ως τον πιο πλούσιο αυτοδημιούργητο νεαρό του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: