Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο Sakis με την κούκλα της χρονιάς!

 Και νέα τετρακίνητη κούκλα για τον Sakis! Ενα ακριβό δώρο έκανε ο Σάκης Ρουβάς στον εαυτό του. Εβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, έβγαλε 200.000 ευρώ και απέκτησε την ολοκαίνουργια Porsche Panamera. Ηδη την κυκλοφόρησε και μάλιστα σε επίσημη εκδήλωση. Ο φακός της «Espresso» τον εντόπισε να βγαίνει από την κούρσα του στην εκδήλωση για τα βραβεία Ανδρες της Χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Πλην όμως στη θέση του οδηγού ήταν ο σοφέρ του. Ο Sakis με τον αέρα του star βγήκε από την Panamera του και πόζαρε στο φακό.

Από καιρό ήθελε να αγοράσει ένα ακόμα αυτοκίνητο. Ετσι, μια και έχει αδυναμία στη συγκεκριμένη εταιρεία (διαθέτει και ένα τζιπ Porsche Cayenne, που επίσης κοστίζει μία περιουσία), πήρε την Porsche Panamera.

Πρόκειται για την πρώτη πεντάπορτη coupe Porsche, με αμάξωμα σχεδόν πέντε μέτρων και απόδοση 300 ίππων. Διαθέτει μάλιστα και μπλοκέ διαφορικό στον εξοπλισμό της Gran Turismo Porsche. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφού πριν από μερικούς μήνες ήταν στο «τιμόνι» της παρουσίασής του. Δεν ήταν προφανώς τυχαίο το γεγονός αυτό. Εκείνη τη βραδιά, ο pop star είχε τέτοια κέφια που κατάφερε να επισκιάσει τους υπόλοιπους λαμπερούς προσκεκλημένους, αλλά και τα καινούργια πολυτελή αυτοκίνητα που εκτέθηκαν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου evet. Στη συνέχεια πήρε το κλειδί της Panamera, έβαλε μπρος τη μηχανή, έκανε test drive, ευχαριστήθηκε στο μάξιμουμ τη βόλτα του και στην πορεία έτσι απλά την... αγόρασε. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ  Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: