Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Επίθεση Simeoni στην Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Simeoni κατέβηκε στην Αθήνα και άνοιξε ατελιέ στο Κολωνάκι! Ο γνωστός Θεσσαλονικιός σχεδιαστής υποδέχτηκε την «Espresso της Κυριακής» στο καινούργιο ατελιέ του, μας παρουσίασε τη συλλογή του για το καλοκαίρι, συνέκρινε το στιλ των γυναικών της Θεσσαλονίκης με των Αθηναίων, εστίασε στην Ελενα Ράπτη καθώς θα ράψει το... νυφικό της και μας μίλησε για την κόντρα του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

 "Από διάφορους έχω παράπονα,  -λέει ο Simeoni - όμως αυτό που θυμάμαι πιο έντονα ήταν η συμπεριφορά της Σοφίας Αλιμπέρτη. Με είχε καλέσει στην εκπομπή της. Μαζί μου ήταν έξι αναγνωρίσιμα κορίτσια του μόντελινγκ. Είχα μεταφέρει τη μισή μου συλλογή στην Αθήνα. Το τηλεοπτικό ραντεβού είχε δοθεί και οριστεί μέρες νωρίτερα. Στην εκπομπή ήταν καλεσμένο και ακόμη ένα άτομο του χώρου, προφανώς γνωστός της. Χωρίς να με ενημερώσει από πριν, ενώ όλοι μας ήμασταν απίκο, τελείωνε η εκπομπή και μου είπαν ότι «δεν προλαβαίνουν να βγω». Δεν μπήκε καν στον κόπο να με ενημερώσει η ίδια. Δεν έχω να της πω κάτι, απλώς ότι η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Οι καταστάσεις και τα πρόσωπα γύρω μας δεν είναι δεδομένα για κανέναν μας. Οταν διαχειρίζεσαι τηλεοπτικά μέσα, θα πρέπει να σε διακρίνουν η τυπικότητα και η ευγένεια. Η συγκεκριμένη πιστεύω ότι δεν λειτούργησε ως επαγγελματίας, ακούγοντας τον άλλο γνωστό της καλεσμένο, ο οποίος φοβήθηκε τη σύγκριση. Αυτό το θεωρώ μικροπρεπές. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: