Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Το Ισχυρό όνομα στις σπουδές Sound & Music, Cinema & TV, Art & Design


Νέα τμήματα Φεβρουαρίου

Στην πιο αναβαθμισμένη εκπαιδευτική δομή, με ιδιόκτητα studios υψηλών προδιαγραφών, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ προσφέρει  στον τομέα των επαγγελμάτων των οπτικοακουστικών τεχνών, ποιότητα στις σπουδές σας και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης σε τρεις  ξεχωριστούς τομείς μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Sound & Music, Cinema & TV, Art & Design, συναντώνται ενιαία στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή,  με την υποστήριξη του ART LAB 21, AUDIO VISUAL SCHOOL του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Εδώ και λίγο καιρό, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ διαθέτει και την πιο κορυφαία διάκριση, που επισφραγίζει την μακρόχρονη  και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης: Απέσπασε Βραβείο Αριστείας (J.C.I.) για τη συμβολή του στο θεσμό της  κατάρτισης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τον προσανατολισμό του στην καινοτομία και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει επάξια ένα Ισχυρό  Όνομα στις σπουδές των οπτικοακουστικών τεχνών στους τομείς Sound & Music, Cinema & TV, και Art & Design, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, δυνατότητα πρακτικής άσκησης όλο το εικοσιτετράωρο, ένα κορυφαίο επιτελείο καλλιτεχνών και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής παιδείας στις οπτικοακουστικές τέχνες.
Σπουδάστε στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σύγχρονες ειδικότητες με υψηλή ζήτηση:
Τομέας Sound & Music: Ηχολήπτης, Μουσική Τεχνολογία, Μουσικός Δισκογραφίας - Τομέας Κινηματογράφου & Τηλεόρασης: Σκηνοθέτης, Εικονολήπτης, Μοντέρ, Διευθυντής Παραγωγής, Σεναριογράφος - Τομέας Art & Design: Γραφίστας Ηλεκτρονικών Μέσων, Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας – (3D Animation), Διακοσμητής (Interior Designer) και Σχεδιαστής μέσω Η/Υ.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει την επώνυμη και εγγυημένη ποιότητα σπουδών στον τομέα των Οπτικοακουστικών Τεχνών, προσφέροντας θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση υψηλού επιπέδου και στελέχη άρτια καταρτισμένα, με άριστο επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης, ικανά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον οπτικοακουστικό κλάδο.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στηρίζει το ταλέντο και όλες τις παραγωγές των σπουδαστών του, παρέχοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υποτροφίες,   διοργανώνοντας  festival και απόλυτα εξειδικευμένα events, καθώς και με τη συμμετοχή του στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς  και festival, επιτυγχάνοντας βραβεύσεις και διακρίσεις για τους σπουδαστές του.
Η εγγραφή σε μια από τις παραπάνω ειδικότητες προϋποθέτει μόλις δύο χρόνια φοίτησης. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε., επιπλέον μοριοδότηση στους διαγωνισμούς  του Α.Σ.Ε.Π.  για διορισμό στο δημόσιο, κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, αναβολή στράτευσης, εξειδικευμένα σεμινάρια για περαιτέρω επιμόρφωση και φοιτητικό πάσο για τις μετακινήσεις σας.  
Στον  τομέα των Οπτικοακουστικών Τεχνών, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει σήμερα την πιο αναβαθμισμένη επαγγελματική παιδεία, σε μια ισχυρή εκπαιδευτική δομή, που ανεβάζει τα standards με αισθητή διαφορά. Οι εγγραφές στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου άρχισαν.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: