Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Wipe Out Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Δ.T.: WIPE OUT ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6-2
Δ.T.: WIPE OUT ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6-2Περισσότεροι από 300 Eλληνες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, αποφασισμένοι να δοκιμάσουν τα όριά τους στο νέο περιπετειώδες τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το Wipe Out, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 9.00 μ.μ.

Περισσότεροι από 300 Έλληνες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, αποφασισμένοι να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν την πιο δυνατή κι εξωτική εμπειρία της ζωής τους: το νέο adventure game WIPE OUT.

Η Ελένη Καρποντίνη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος μας παρουσιάζουν όλους τους άθλους των τολμηρών παικτών του WIPE OUT, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ!

Ένας τεράστιος στίβος θεαματικών δοκιμασιών έχει στηθεί σε φυσικούς χώρους της μαγευτικής Λατινοαμερικάνικης χώρας. Εκεί οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια. Τα μόνα απαιτούμενα προσόντα είναι η τόλμη, η σωματική ευελιξία και το χιούμορ!
Σε κάθε επεισόδιο έχουμε 24 παίκτες. Η Ελένη Καρποντίνη βρίσκεται εκεί, στο πλευρό τους, για να μας μεταφέρει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους. 4 από αυτούς τους παίκτες καταφέρνουν να φτάσουν στην τελική φάση, που είναι μια εντυπωσιακή νυχτερινή αναμέτρηση. Αλλά μόνο ένας θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο του WIPE OUT.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος, από τη ζεστασιά και την ασφάλεια του τηλεοπτικού στούντιο, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα με τον δικό τους, ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο. Ας τους γνωρίσουμε:
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ:
Απόφοιτος της δραματικής σχολής Βεάκη (γιατί, όπως λέει, μόνο εκεί του δώσανε πτυχίο) και ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη στις "Νύχτες Κωμωδίας". Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει πολλαπλές δραστηριότητες: stand up comedy, τηλεόραση (παρουσίαση και κείμενα σε σατιρικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, shows και συμμετοχή σε σειρές), ραδιόφωνο (σατιρικές εκπομπές) και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ:
Εξίσου δραστήριος με τον Χριστόφορο, είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης και επιπλέον, ξέρει να ράβει και να μαγειρεύει! Eχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ συχνά "δανείζει" τη φωνή του σε αγαπημένους animated χαρακτήρες της Pixar και της Dreamworks. Τα τελευταία χρόνια κάνει καθημερινές μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο, ενώ παράλληλα παίζει τύμπανα, κιθάρα και τραγουδάει!
Από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ζήστε δυνατές περιπέτειες στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: