Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Γοητευμένος από την Angelina o Johnny Depp

Γοητευμένος από την ομορφιά της Angelina Jolie, δήλωσε ο Johnny Depp σε συνέντευξή του σε περιοδικό.

«Δεν την είχα ξανασυναντήσει πριν το φιλμ αυτό. Είναι απόλαυση να την κοιτάς. Είναι μια ζωντανή κούκλα...Μια τέλεια γυναίκα» είπε ο διάσημος ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό όπως και η Αngelina βρίσκεται στην Βενετία για τα γυρίσματα της ταινίας «The Tourist».

Ο Johnny Depp συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο της Angelina, λέγοντας πως στην καθημερινότητά της, απέχει πολύ από την εικόνα της star. «Είναι ταπεινή και μαζεμένη στον τρόπο που φέρεται. Είναι πολύ σοβαρή στην δουλειά της».

Αυτό όμως που τόνισε για την συμπρωταγωνίστριά του είναι ότι δείχνει πολύ ερωτευμένη με τον Brad Pitt, που επίσης είναι μαζί της στην Βενετία αυτόν τον καιρό, για να προσέχει τα παιδιά αλλά και να την συντροφεύει.

Μάλιστα ο Johnny έδειξε τη γενναιοδωρία του, παραχωρώντας στο ζεύγος το σκάφος του, για να κάνουν βόλτα με τα παιδιά τους στα μαγευτικά κανάλια της Βενετίας.

Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: