Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η κυριαρχία στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ο ρόλος του Ρέστη στον ΔΟΛ

Το θέμα της κυριαρχίας στην κυριακάτικη εφημερίδα, «Πρώτο Θέμα», αλλά και η στάση του στρατηγικού επενδυτή του ΔΟΛ, Βίκτωρα Ρέστη (φωτό), θα αποτελέσουν τους δυο σημαντικότερους παράγοντες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ.
Σημειώνεται ότι χτες το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κυκλοφόρησε με άρθρο -ύμνο στον Β. Ρέστη…

Οι πληροφορίες για ολοένα και μεγαλύτερη διάσταση απόψεων -αν μη τι άλλο- των πρωταγωνιστών του συγκροτήματος του ΔΟΛ (των κ. Ψυχάρη και Ρέστη) για τον προσανατολισμό και τη δομή των Μέσων της εισηγμένης εταιρείας και εν όψει της έκδοσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2009, δημιουργούν ένα αρνητικά φορτισμένο περιβάλλον για τη μεγαλύτερη εκδοτική επιχείρηση της χώρας.

Από διαφορετικές πλέον πηγές, πληροφοριών, ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο κ. Ρέστης, στρέφοντας το βλέμμα πότε προς τη θάλασσα (στο Φάληρο) και πότε προς τα βόρεια προάστια (στο Γέρακα), συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον «ανταγωνισμό», επιδιώκοντας βέβαια ισχυρότερη παρουσία, όχι μόνο στα εκδοτικά πράγματα, αλλά και στα ραδιοτηλεοπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: