Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τα μαγιό που μόνο κολακεύουν

Βρετανοί δημιούργησαν ολόσωμα που ενισχύουν τα προσόντα και κρύβουν τα ψεγάδια
Για χρόνια, οι γυναίκες που αγόραζαν ολόσωμο μαγιό είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων- αλλά μόνο ένα βασικό στυλ. Οι δημιουργοί των πρώτων «επί παραγγελία» ολόσωμων υπόσχονται να επανορθώσουν αυτή την αδικία, κολακεύοντας κάθε γυναικείο σωματότυπο- και τα αχλάδια, και τις κλεψύδρες και τα μήλα.
Φωτογραφία
Η Λόρα Ράτρι, η δημιουργός της νέας σειράς, «σκανάρισε» σε συνεργασία με Λονδρέζους ερευνητές τα σώματα 5.400
γυναικών. Ήθελε να διαπιστώσει πόσο έχουν αλλάξει οι γυναικείες διαστάσεις από τη δεκαετία του 1950. Διαπίστωσε λοιπόν πως οι περισσότερες γυναίκες εμπίπτουν σε μία από τις εξής κατηγορίες: αχλάδι, κλεψύδρα και μήλο. Όμως η έρευνα της Speedo, που σχεδίασε τη νέα σειρά Shapeline, δείχνει πως μόλις το 19% των σημερινών γυναικών έχουν τον σωματότυπο κλεψύδρα, στον οποίο βασίστηκαν τα πρώτα ολόσωμα του ΄50. Σχεδόν οι μισές έχουν σωματότυπο αχλάδι και ένα 32% σωματότυπο μήλο. «Με το μαγιό μια γυναίκα είναι σχεδόν γυμνή», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στην «Daily Μail». «Έχει σημασία λοιπόν να επενδύσει σε ένα το οποίο θα ενισχύει τα προσόντα της και θα κρύβει τα ψεγάδια της». Με ένα ξεχωριστό σχέδιο για κάθε σωματότυπο, η σειρά Shapeline υπόσχεται ακριβώς αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: