Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συλλήψεις για "φακελάκι" στο Θριάσιο

Πήγε για να της επουλώσουν πληγές από σοβαρά εγκαύματα και την έκαψαν οικονομικά.
Για δύο γυναίκες γιατρούς του Θριάσιου Νοσοκομείου ο λόγος, οι οποίες συνελήφθησαν λίγο πριν από τις δέκα σήμερα το πρωί, γιατί ζήτησαν ένα παραφουσκωμένο «φακελάκι» από γυναίκα ασθενή, προκειμένου να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ που έκανε τη σύλληψη, οι δύο γιατροί κατηγορούνται «για παθητική δωροδοκία, εκβίαση και παράβαση του νόμου περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο γυναίκες γιατροί είχαν ζητήσει από την ασθενή 2.400 ευρώ για να τη χειρουργήσουν. Αυτή όμως δεν μπορούσε να συγκεντρώσει όλα τα χρήματα και μετά από παζάρια, συμφώνησαν να τους δώσει 1.500 ευρώ, ώστε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί.
Τα υπόλοιπα χρήματα θα τους τα έδινε στο τέλος της ημέρας μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.
Η ασθενής κατέφυγε όμως στην διοίκηση του νοσοκομείου και στην συνέχεια στην αστυνομία και οι αριθμοί των χρημάτων που θα παρέδιδε στις γιατρούς προσημειώθηκαν. Μόλις πήγαν να τα παραλάβουν, αστυνομικός ο οποίος προσποιήθηκε το σύζυγο της ασθενούς τις συνέλαβε στο ισόγειο του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων. Οι συλληφθείσες ιατροί θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: