Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Γερουλάνου με το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Σαφείς οδηγίες για τη νέα εικόνα και το περιεχόμενο της ΕΡΤ στο εξής έδωσε χθες ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο με το νέο Δ.Σ της ΕΡΤ, ενόψει της σημερινής τους πρώτης συνεδρίασης. Ο Υπουργός τόνισε ότι η ΕΡΤ οφείλει και θα λειτουργήσει ως δημόσια τηλεόραση, σε όλα τα κεντρικά πεδία: διαφάνεια, έλεγχος, χρηστή διαχείρηση, σεβασμός και λογοδοσία στον πολίτη, παραγόμενο προιόν που θα προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τον κοινωνικό διάλογο.

Η ΕΡΤ για την οποία συμβάλλει ο πολίτης με την πληρωμή ανταποδοτικού τέλους μπορεί να αποτελέσει πρότυπο δημόσιου οργανισμού, μέσω της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών , βάζοντας τέλος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Ήδη όπως είπε ο υπουργός τα πρώτα δείγματα εξοικονόμησης χρημάτων τα έδωσε η υπηρεσιακή διοίκηση που εξοικονόμησε σε 4 μήνες, 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΡΤ οφείλουν ως τα τέλη Μαίου να του εκπονήσουν και παραδώσουν μελέτες για στρατηγική , πρόγραμμα, οργάνωση τμήματος ανθρώπινου δυναμικού και αξιοποίηση προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: