Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του

Στη φωτογράφιση του εξωφύλλου του καινούργιου cd του Γιάννη Πλούταρχου βρέθηκε η εκπομπή Μεσημεριανό x-press και συζήτησε με τον τραγουδιστή για τα όσα τον πόνεσαν στιγματίζοντας τη ψυχή του.

Ο τραγουδιστής που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, δηλώνει περήφανος που έχει καταφέρει κι έχει συνδυάσει την επαγγελματική του ανέλιξη με την ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Άλλωστε όπως  λέει «Η οικογένεια ήταν ό,τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου».

Όσο για το πώς έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ανέμελες οικογενειακές στιγμές του λέει «Δεν έχω δικαίωμα να βγάζω στο γυαλί ανήλικα παιδιά. Γιατί όταν θα βγεις σε κάποια φωτογραφία ή στην τηλεόραση αυτό εμπορεύεται».

Κάτι που ίσως όμως να μην γνωρίζετε για τον Γιάννη Πλούταρχο είναι το γεγονός ότι τηρεί τις υποσχέσεις του. Η κόρη του λοιπόν του είχε ζητήσει να μην εμφανίζεται με γυναικείες παρουσίες στα βίντεο κλιπ, κάτι που έκανε αφού της το υποσχέθηκε. Το ίδιο ισχύει και με τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων που είχαν δώσει όρκο να τρώνε πάντα οικογενειακώς!!!

Ο τραγουδιστής ήταν συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στο ότι έχασε τον πατέρα του  και δεν πρόλαβε να του πει όσα ήθελε, τονίζοντας πως η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη. «Ειδικά τους γονείς δε θα τους έχουμε για πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Μην νομίζετε πως το «καλύτερο παιδί» δεν εκνευρίζετε απλά μπορεί και ελέγχει τα νεύρα του όπως ο ίδιος λέει.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, αναφέρεται και στη συνεργασία του με την Εύη Δρούτσα λέγοντας πως βρέθηκε στο δρόμο του στην καλύτερη στιγμή και του έχει γράψει υπέροχα κομμάτια για το νέο του cd.

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα της συνέντευξής του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: