Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Επίθεση των ΜΑΤ κατά του Γλέζου και διαδηλωτών κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ


Επίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε κατά την έναρξη της ομιλίας του στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, o oποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ιατρείο της Βουλής.
Γ. Παναγόπουλος: Γενική απεργία την Πέμπτη 11 Μάρτη
Την ώρα που ο κ. Παναγόπουλος βρισκόταν στο βήμα απ' όπου θα εκφωνούσε την ομιλία του, διαδηλωτές εκτόξευσαν εναντίον του γιαούρτια, νεράντζια και μπουκάλια, ενώ στη συνέχεια ορισμένοι από αυτούς τον γρονθοκόπησαν.
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Μανώλης Γλέζος μετά από επεισόδιο με χρήση χημικών από άνδρες των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ο κ. Παναγόπουλος φέρει ελαφρά τραύματα από γρονθοκοπήματα, ενώ ο κ. Γλέζος παρουσίαζε συμπτώματα δύσπνοιας.
Επεισόδια σημειώθηκαν και στην οδό Πανεπιστημίου, όπου κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Αρσάκειο Μέγαρο και συνεπλάκησαν με αστυνομικούς από τους οποίους κατάφεραν να αποσπάσουν κράνη και ασπίδες.
Kοινή απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11/3
Σπ. Παπασπύρος: Δεν μπορούμε να γονατίσουμε σε μέτρα που μας οδηγούν 10ετίες πίσω
Εν τω μεταξύ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με κοινή 24ωρη απεργία την Πέμπτη 11 Μαρτίου.
Όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνδριάσης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, προκηρύσσεται 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 11/3/2010 και συγκέντρωση στις 11:00 η ώρα στο Πεδίο του Αρεως (στην περιφέρεια οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις έδρες των Εργατικών Κέντρων).
Από την πλερά της ΑΔΕΔΥ (η οποία είχε προγραμματίσει αρχικά απεργία στις 16/3), ο γενικός γραμματέας Ηλίας Ηλιόπουλος γνωστοποίησε ότι στις 11 Μαρτίου θα απεργήσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: