Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών στα νέα μέτρα

Από χθες το μεσημέρι που ο υπουργός Τύπου ανακοίνωσε τα νέα μέτρα λιτότητας, γίνεται του... Πεταλωτή και στον κόσμο της σοουμπίζ. Βλέπετε, τα νέα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση επηρεάζουν τις τσέπες όλων μας, ωστόσο ακόμα περισσότερο τους προβεβλημένους καλλιτέχνες.


Είναι βαρύ και αβάσταχτο το καλλιτεχνικό φορτίο για πολλούς που μέχρι σήμερα περνούσαν  ζωή και κότα στο χώρο της σόουμπιζ. Βέβαια, ο Κώστας Βουτσάς εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον των Ελλήνων.





Ωστόσο, σοβαρό πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν αυτοί  από τον χώρο του θεάματος που για το θεαθήναι έβαζαν στα φανερά μικρά ποσά στη φορολογική τους ενημερότητα και στη βαθιά τους τσέπη τα μεγάλα, τα αφορολόγητα, τα σκοτεινά και αδήλωτα.

Όπως σχολιάζει και ο Χάρης Ρώμας, πάντα «υπάρχει μια μερίδα που οικονομάει και δεν τους ακουμπάει κανείς». Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για τα υπέρογκα ποσά που κάποιοι υποστηρίζουν, ότι παίρνει από την εκπομπή που παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πιστεύει ότι για όλους είναι δύσκολα τα πράγματα και μέσα σε όλα, μίλησε για το θέμα και η Αντζελα Δημητρίου, ενώ ο φόβος σκιάζει τους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, που φοβούνται ότι με τα νέα μέτρα σύντομα θα τα πίνουν μόνοι τους στην άκρη του μπαρ.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των ανθρώπων της σόουμπιζ για το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: