Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

«ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΜΛΕΤ του Ράινερ Λεβαντόφσκι»

«ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΜΛΕΤ του  Ράινερ Λεβαντόφσκι», η θαυμάσια παράσταση που ενεβαίνει την Δευτέρα 15 Μαρτίου , ώρα 21:15, Αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, εντός ΔΕΘ-HELEXPO)
Ο μονόλογος του Λεβαντόφκσι είναι ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο πάνω στο θέατρο και τους ανθρώπους του θεάτρου, αυτούς που εμφανίζονται στο φως αλλά και τους αφανείς εργάτες των παρασκηνίων, και μαζί ένα σχόλιο πάνω στη σχέση αυτού του κόσμου με το αδηφάγο κοινό. Ο συγγραφέας εστιάζει ειδικότερα στον ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται μονίμως σε κατάσταση αμηχανίας ανάμεσα στο τραγικό και το γελοίο, με σύμμαχο μια αυλαία.
Ο Rainer Lewandowski γεννήθηκε και ζει στο Αννόβερο. Είναι θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης. Έχει γράψει διάφορα έργα για το θέατρο και το ραδιόφωνο, καθώς και ένα μιούζικαλ αφιερωμένο στη ζωή της Μαρλέν Ντίτριχ.
Η παράσταση  αυτή ήταν το θέμα της διπλωματικής εργασίας του Πρόδρομου Τσινικόρη  στο Τμήμα Θεάτρου (κατεύθυνση Υποκριτικής) του Α.Π.Θ.
Στη συνέχεια περιελήφθη στο ρεπερτόριο της «Πειραματικής  Σκηνής της Τέχνης» και ταξίδεψε στο 1ο «Going Youth Festival» (Θέατρο Ροές, Αθήνα).
Στοιχεία  παράστασης:
Σκηνοθεσία – Μετάφραση  – Ερμηνεία     Πρόδρομος Τσινικόρης
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία  – Φωτισμοί     Χαρίτων  Παπαδόπουλος
Ημέρα και ώρα έναρξης     Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 στις 21.15
Χώρος     Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ), Εγνατία 154 (εντός Εκθέσεως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: