Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός

Κρίσιμη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, που μεταβαίνει στο Βερολίνο έχοντας στις βαλίτσες του την ανακοίνωση των νέων μέτρων και για διαπραγματευτικό ατού το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Όπως λένε πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει την έμπρακτη επίδειξη στήριξης της Ευρώπης, συνδέοντας το ελληνικό πρόβλημα με το μέλλον της Ευρωζώνης σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

«Η Ελλάδα δε ζητά ούτε μια δεκάρα από τους Γερμανούς φορολογούμενους», τόνισε ο κ. Παπανδρέου στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων και υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική στήριξη και όχι οικονομική.

Μετά το ραντεβού με την Γερμανίδα Καγκελάριο, ο πρωθυπουργός θα έχει την Κυριακή συνάντηση με τον Νικολά Σαρκοζί στο Παρίσι και την Τρίτη θα βρεθεί στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου θα ολοκληρώσει αυτή την φάση των ταξιδιών του στις 16 Μαρτίου, οπότε και θα μιλήσει στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: