Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μετανιωμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη

Μετανιωμένη με τον τρόπο που χειρίζεται τα… λόγια της έδειξε η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξη της.

«Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Tα πήραν και τα άλλαξαν μετά, όπως αυτό που είχα πει για την εκπομπή της Τατιάνας», λέει η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1.

Η κ. Γκαγκάκη μιλάει ακόμα για την εμπειρία της στο X- Factor. «Πέρασα πάρα πολύ καλά. Το βρήκα ψυχαναλυτικό και θεραπευτικό, ενώ παράλληλα ικανοποίησε και κάποια ματαιοδοξία και εγωισμό», αποκαλύπτει.

Της λείπει πολύ το reality, αλλά παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο και μερικές φορές την έπιανε το στομάχι της από το άγχος.

Η Κατερίνα παραδέχεται ακόμα ότι πολλές φορές «σφαζόντουσαν»  μεταξύ τους τα μέλη της κριτικής επιτροπής και περνούσαν βδομάδες που δεν ήθελαν να δουν ο ένας τον άλλον.

«Ρωτούσα αν θα έρθουν οι άλλοι στις πρόβες γιατί δεν ήθελα να τους δω», λέει χαρακτηριστικά.

Το πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής σχολιάζει ακόμα τους συμμετέχοντες στο X- Factor, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην κόντρα που ξέσπασε με αφορμή την απόφαση του Θεοφάνους να κρατήσει στο παιχνίδι την Νίνι αντί για την Ήβη.

Δείτε τι είπε στην Ελεονώρα Μελέτη στο βίντεο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: