Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Έγκυος η Παπαρίζου;

Τέλος στα σενάρια που θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να διανύει περίοδο εγκυμοσύνης βάζουν άτομα του στενού της περιβάλλοντος.

Το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί πάρα πολλά για την Έλενα Παπαρίζου, όπως ότι περνάει περίοδο κατάθλιψης, ότι είναι έγκυος και άλλα παρόμοια.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον απρόσμενο χαμό του πατέρα της, αλλά όπως η ίδια είχε πει είναι φυσιολογικό για κάθε παιδί που χάνει τον γονιό του.

Η Έλενα μετά την επιτυχία που είχαν οι εμφανίσεις της στο «Θάλασσα» είχε αποφασίσει να μείνει λίγο εκτός της νυχτερινής διασκέδασης, γεγονός που έδωσε λαβές για κουτσομπολιά.

Οι φήμες ότι είναι έγκυος φούντωσαν, αλλά τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η λαμπερή τραγουδίστρια έχει άλλωστε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αυτή την περίοδο αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος της δίσκος και ετοιμάζει μεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι με τους Onirama.

Πάντως, ένα παιδί είναι στα σχέδια της Έλενας, αλλά όχι στα άμεσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: