Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Καλύτερα μέρα με τη μέρα η Μενεγάκη

Ένα μήνα μετά το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών πριν την περίφημη ανακοίνωση του χωρισμού και μιλάει για την ψυχολογία της Ελένης.

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός ο gueststar του «Καφέ» υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα, όπως και κανένας άλλος από τους συνεργάτες της.

«Εκείνη την ώρα (που βγήκε η ανακοίνωση) πήγαινα στο θέατρο και μου έστειλαν ένα μήνυμα που εννοείται και δεν πίστεψα. Την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί… Δεν γνώριζα κάτι, όπως δεν ήξερε και κανένας, πιστεύω. Γενικότερα, η Ελένη δεν «επικοινωνεί» αυτά που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Εντάξει, όταν παντρεύτηκε δεν μπορούσε να το κρύψει, όπως και τις εγκυμοσύνες. Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει; Να πει ότι έφαγε κάτι και φούσκωσε;».

Μάλιστα, ο Μουτσινάς ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά της Ελένης δεν είχε αλλάξει καθόλου τις τελευταίες μέρες πριν την ανακοίνωση «Η συμπεριφορά της δεν ήταν τέτοια που να κινεί υποψίες. Και μου φαίνεται αστείο που κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι είχε προγραμματίσει να βγάλει ανακοίνωση την συγκεκριμένη μέρα. Γιατί η Ελένη δεν είναι ρομπότ, αλλά άνθρωπος».

Ο «κολλητός» της Ελένης δηλώνει ότι συμφωνεί απόλυτα με τον τρόπο που έγινε γνωστό, γιατί «και χωρίς ανακοίνωση το ίδιο σήριαλ θα ακολουθούσε». Αν μπορούσε ας έλεγε το αντίθετο.

Πώς όμως ήταν η κατάσταση πίσω από τις κάμερες «την επόμενη μέρα»; «Είμαστε όλοι λίγο μουδιασμένοι. Και για κάποιες ημέρες η Ελένη ήταν πολύ στενοχωρημένη. Νομίζω μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορώ να  το πω με σιγουριά, γιατί μόνο η Ελένη ξέρει πραγματικά τι  της συμβαίνει. Το τι αφήνει να φανεί είναι άλλο καπέλο!».

Έτσι ο Νίκος. Εκεί που τα παρουσίασε όλα καλά, πέταξε και την σπόντα στο τέλος του τύπου «Μην κοιτάτε τι δείχνουμε, εμείς μπορεί και να πονάμε, μπορεί και όχι»…

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης με τον Νίκο στο πλευρό της.

Πηγή: ΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: