Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια και...ο ΦΠΑ

Δεχόμαστε την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%. Αρκεί να κυκλοφορούν προϊόντα στην αγορά όπως το καυτό ντι-βι-ντι της Τζούλιας!
Για να δούμε τι παίζει αυτήν την εβδομάδα...

1)Τζάμπα πράμα...: Πωλείται το νησί του Πικάσο στους Πεταλιούς στο Ν. Ευβοϊκό. Κάτι φτωχαδάκια από την Αραβία το "χτυπάνε", επομένως τρέξτε να τους φάτε!

2) Επιδειξίας αυνανίζεται σε μπαλκόνι οικοδομής στον Αη-Γιάννη, μπροστά σε νοικοκυρές και παιδάκια! Προφανώς ερεθίστηκε από το γερμανικό focus με την Αφροδίτη της Μήλου...

3) Είναι πια γεγονός: Βρέθηκε χρώμιο σε λαχανικά από τα Μεσσάπια και η υπόθεση είναι...αγγούρι για τους αρμόδιους.

4) Τρύπησαν και τον τοίχο και το χρηματοκιβώτιο του Μιχάλη Θαλάσση στο ΙΚΤΕΟ. Σε λίγο, δεν θα κλέβουν απλά, θα κατεδαφίζουν κιόλας!

5) Αφού χτυπήσει το κουδούνι...: Αλβανοί την "έστησαν" σε Χαλκιδέο στο 4ο Λύκειο, ενώ ελληνοαλβανική συμπλοκή υπήρξε και στο 2ο Λύκειο. Το νεανικό fightclub συνεχίζεται.

6) Ο πιτσιρικάς Αγγελος Στρατής μάς εξηγεί γιατί αποχώρησε από τα δοκιμαστικά του Greek Idol. Θέλει να γίνει...είδωλο και χωρίς καθυστερήσεις!

7) Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού από το Αλιβέρι είναι πια δεσμευμένη. Διαβάστε με ποιον και διαγράψτε τη από τη λίστα σας (λέμε τώρα!).

"Σας Είδαμε" και αυτήν την εβδομάδα στη σελίδα 23.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, να προσέχετε τις κάμερες όταν είστε με το/τη σύντροφό σας, και σε λίγες ώρες τσιμπήστε μια "Γνώμη" που τα έχει...καταγράψει όλα(φανερά!). Καλό μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: