Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ποιος είναι «Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας»;

Η νέα ταινία του Τσάκι Τσαν είναι γεγονός. Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας είναι μία κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία του Τζόναθαν Μπέρνσταϊν και του Τζέιμς Γκριρ.

Η υπόθεση: Ο Τζάκι Τσαν υποδύεται τον Μπομπ Χο, έναν υπερκατάσκοπο της CIA ο οποίος αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του και να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την φίλη, Τζίλιαν (Άμπερ Βαλέτα). Ο Μπομπ όμως, πρέπει να φέρει σε πέρας μια ακόμα αποστολή πριν συμφωνήσει η Τζίλιαν να τον παντρευτεί: να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ξεροκέφαλων παιδιών της. Όταν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά. Όταν ένα από τα παιδιά όμως, θα κατεβάσει κατά λάθος μια άκρως απόρρητη φόρμουλα από τον υπολογιστή του, ο μεγαλύτερος εχθρός του Μπομπ, ένας Ρώσος τρομοκράτης, θα εξαπολύσει επίθεση…

Η συνέχεια επί της οθόνης από τις 11 Μαρτίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: